Një ngjarje ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në Asti, Itali, ku është tentuar të ‘eliminohet’ një 40-vjeçar shqiptar.

Nga të shténat ai ka mbetur i lënduar në krah, ndërsa është qëlluar nga një makinë në ecje.

Mediat italiane raportojnë se ai ishte duke ecur në këmbë në momentin kur u qëllua nga një automjet dhe u rrëzua në tokë, ndërsa është ndihmuar nga banorë të zonës, të cilët e transportuan në spital.

Emri i shqiptarit nuk bëhet i ditur, ndërsa autoritetet po hetojnë për zbardhjen e ngjarjes.

Burimi: atnews.it

An event took place last night in Asti, Italy, where an attempt was made to ‘eliminate’ a 40-year-old Albanian.

He was shot in the arm while being shot by a walking car.

Italian media report that he was walking when he was shot by a vehicle and fell to the ground, while being assisted by locals, who transported him to the hospital.

The name of the Albanian is not known, while the authorities are investigating the incident.