Një person ka therur një police pranë hyrjes së stacionit të policisë në Rambuje, afër Parisit.

Lajmi u konfirmua nga Ministri i Brendshëm francez, Gerald Dermanin i cili tha se viktima ka humbur jetën për shkak të plagëve.

Motivet e sulmuesit nuk ishin të qarta, por menjëherë pas sulmuesit, personi u ekzekutua nga oficerët e policisë. BFM TV raportoi se ai ishte me kombësi tuniziane dhe ishte qëlluar për vdekje.

A person has stabbed a policeman near the entrance of the police station in Rambouillet, near Paris.

The news was confirmed by the French Interior Minister, Gerald Dermanin who said that the victim lost his life due to injuries.

The motives of the attacker were not clear, but immediately after the attacker, the person was executed by police officers. BFM TV reported that he was of Tunisian nationality and had been shot dead.