Rreth orës 14:30, në Rrugën e Kavajës, një shtetas është futur në ambientet e një kulti fetar (xhami) dhe në rrethana ende të paqarta ka plagosur me mjet prerës 5 shtetas.

Falë reagimit profesional dhe të menjëhershëm të shërbimeve të Policisë është bërë i mundur neutralizimi dhe prangosja e autorit të dyshuar, shtetasi Rudolf Nikolli 34 vjeç, nga Burreli, i cili po shoqërohet në ambientet e Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë, për veprime të mëtejshme.

Ndërkohë, shërbimet e Policisë iu kanë dhënë ndihmën e parë shtetasve të lënduar, të cilët janë transportuar në spital, për ndihmë mjekësore dhe ndodhen jashtë rrezikut për jetën

Në vendngjarje ka mbërritur grupi hetimor dhe nën drejtimin e Prokurorisë vijon puna për sqarimin e rrethanave dhe dokumentimin e plotë ligjor të ngjarjes.

At around 14:30, on Kavaja Street, a citizen entered the premises of a religious cult (mosque) and in still unclear circumstances injured 5 citizens with a sharp tool.

Thanks to the professional and immediate reaction of the Police services, it was possible to neutralize and handcuff the suspected perpetrator, Rudolf Nikolli, 34, from Burreli, who is being escorted to the premises of the Local Police Directorate in Tirana, for further action.

Meanwhile, the police services have given first aid to the injured citizens, who were transported to the hospital for medical assistance and are out of danger for life.

The investigative group arrived at the scene and under the direction of the Prosecution, work continues to clarify the circumstances and complete legal documentation of the event.