Përgjimet e bisedave mes babait dhe vajzës së tij, në Maliq të Korçës, teksa i ati 37 vjeç i kërkon të kryejnë marrëdhënie seksuale të bijës 18 vjeçe.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Vloçisht të Maliqi, ndërsa në përgjimet tronditëse, që sjell me audio “BalkanWeb” i ati i thotë të bijës se nuk i komandon dot ndjenjat për të dhe se askush nuk do ta marrë vesh, nëse ndodh gjë.

Babai: Vetëm 1 here, do ndihesh mirë.
Vajza: Ti je babai im
Babai: Dakord që jam babai yt, po kjo eshte ndjenje
Vajza: Neser flasim
Babai: E di me babi e di, flasim kur të duash, por këto janë ndjena, ndjenjat nuk komandohen.
Vajza: Ndjenjat do ti komandosh aty ku duhen jo aty ku nuk duhen.
Babai: …..
Vajza: Nuk duhet te flasësh me mua për budallëqe
Babai: Jo nuk është nuk është gjë e zotit ajo
Vajza: Edhe clidhje ka me mua?
Babai: Jo nuk ka lidhje, por që ta dish
Vajza: Mos fol budallëqe ik fli gjumë
Babai: Vetëm një herë
Vajza: Po ti je babai im
Babai: E di, por është ndjenjë
Vajza: Je në vete o ba, po më ke evlat, je në terezi?
Babai: Ndjenjat nk komandohen, pastaj kush do e marrë vesh?

Hearings of conversations between a father and his daughter in Maliq, Korça, as his 37-year-old father asks them to have sex with his 18-year-old daughter.

The event took place in the village of Vloçisht in Maliqi, while in the shocking wiretaps, which are brought in audio “BalkanWeb”, the father tells his daughter that he cannot control his feelings for her and that no one will find out if anything happens.

Father: Only once, you will feel good.
Girl: You are my father
Father: I agree that I am your father, but that is a feeling
Girl: Talk to you tomorrow
Father: I know with Dad I know, we talk when you want, but these are feelings, feelings are not commanded.
Girl: You will command the feelings where they are needed, not where they are not needed.
Father:… ..
Girl: You don’t have to talk to me about stupidity
Father: No it’s not, it’s not God’s
Girl: Is there a connection with me?
Father: No, it doesn’t matter, but you know it
Girl: Don’t talk nonsense, go to sleep
Father: Only once
Girl: Yes, you are my father
Father: I know, but it’s a feeling
Girl: You’re on your own, oh my gosh, are you kidding me, are you all right?
Father: Feelings are not commanded, then who will find out?