Basha tha se vëmendja e Partisë Demokratike do të jetë tek ekonomia, duke garantuar një jetë normale për të gjithë shqiptarët.

Duket se kreu i PD, Lulzim Basha ka nisur fushtën, pavarësisht se mazhoranca i bëri të qartë që zgjedhjet do të jenë në 2021. Nga Elbasani, ku u takua me biznese dhe qytetarë, Basha tha se do të fitojnë zgjedhjet.

Basha tha se vëmendja e Partisë Demokratike do të jetë tek ekonomia, duke garantuar një jetë normale për të gjithë shqiptarët.

“Në Elbasan si kudo në Shqipëri, RAMAVIRUSI po e shkatërron ekonominë, ka varfëruar qytetarët dhe po falimenton biznesin e vogël. Sipërmarrësit e vegjël në Elbasan vuajnë mungesën e ndihmës, si gjatë dhe pas pandemisë. Faturat e larta të energjisë dhe të ujit, tatimet dhe taksat lokale po i detyrojnë bizneset e vogla të ulin qepenat dhe të shtojnë radhët e të papunëve.

Vëmendja jonë është dhe do të mbetet tek ekonomia. Sepse për ne është jetike garantimi i një jete normale për të gjithë shqiptarët. Ne do t’i fitojmë zgjedhjet me shqiptarët e për shqiptarët në mënyrë që me planin tonë të ndërtuar bashkë me shqiptarët t’i japim zgjidhje krizës së rëndë ekonomike të krijojmë mundësi për punë e mirëqënie e t’ua kthejmë Shqipërinë, shqiptarëve”, tha Basha.

Basha said that the Democratic Party’s attention will be on the economy, guaranteeing a normal life for all Albanians.

It seems that the leader of the Democratic Party, Lulzim Basha, has started the coup, despite the fact that the majority made it clear that the elections will be in 2021. From Elbasan, where he met with businesses and citizens, Basha said that they will win the elections.

Basha said that the Democratic Party’s attention will be on the economy, guaranteeing a normal life for all Albanians.

“In Elbasan, as everywhere in Albania, RAMAVIRUSI is destroying the economy, impoverishing citizens and bankrupting small businesses. Small entrepreneurs in Elbasan suffer from a lack of assistance, both during and after pandemics. High energy and water bills, taxes and local taxes are forcing small businesses to lower their shutters and increase the number of unemployed.

Our focus is and will remain on the economy. Because it is vital for us to guarantee a normal life for all Albanians. We will win the elections with the Albanians and for the Albanians so that with our plan built together with the Albanians we can give a solution to the severe economic crisis, create opportunities for work and prosperity and return Albania to the Albanians “, he said. Basha.