I vë flakën shtëpisë dhe rreh babanë, arrestohet 25-vjeçari në Vlorë
Një ngjarje në kufijtë e absurdes është regjistruar në qytetin e Vlorës. Një 25-vjeçar i ka vënë flakën shtëpisë dhe ka rrahur babanë, e për pasojë është arrestuar.

VLORË- Një ngjarje në kufijtë e absurdes është regjistruar në qytetin e Vlorës. Një 25-vjeçar i ka vënë flakën shtëpisë dhe ka rrahur babanë, e për pasojë është arrestuar.

Në pranga ka rënë R. M., 25 vjeç, banues në fshatin Risili, Vlorë. Dëmi në banesë shkon rreth 1.000.000 lekë,

“Policia ka arrestuar në flagrancë shtetasin R. M., 25 vjeç, banues në fshatin Risili, Vlorë, pasi ky shtetas dyshohet se ka djegur banesën e tij, duke shkaktuar një dëm prej 1.000.000 lekë, si dhe ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj babait të tij, për motive të dobëta”, njofton policia.

He sets fire to the house and beats his father, the 25-year-old is arrested in Vlora
An event on the verge of absurdity has been recorded in the city of Vlora. A 25-year-old man set fire to the house and beat his father, as a result of which he was arrested.

VLORA- An event on the verge of absurdity has been recorded in the city of Vlora. A 25-year-old man set fire to the house and beat his father, as a result of which he was arrested.

R. M., 25 years old, resident in the village of Risili, Vlora, was handcuffed. The damage to the apartment is about 1,000,000 ALL,

“Police have arrested in flagrante delicto the citizen RM, 25 years old, resident in the village of Risili, Vlora, as this citizen is suspected of burning his apartment, causing a damage of 1,000,000 ALL, and has exercised physical and psychological violence against the father his, for weak motives “, the police announces.