Antoinette Kalaj ka lindur dhe është rritur në Bronx, por vjen nga një familje emigrantësh shqiptarë.

Që në vogëli Antoinette dha shenjat e para të pasionit që kishte për të performuar apo për tu marrë me modeling. Jo vetëm kaq, por zbuloi se muzika dhe aktrimi ishin gjithashtu ëndrrat e saj.
foto galeri foto galeri foto galeri 123PreviousNext
Kur ishte 17-vjeç, ajo filloi të merrej me modeling dhe ja doli të bënte fushatën e saj të parë për markën e rrobave ‘The Limited’.

Ky, dukej të ishte vetëm fillimi për një nga vajzat më të pasura shqiptare. Gjatë kohës që jetonte në Michigan, ajo nisi të merrte leksione aktrimi.

Nuk vonoi shumë dhe Kalaj u shfaq tek “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, në rolin e sirenës, ku spikati dhe vendosi t’i përkushtohej aktrimit me kohë të plotë duke u zhvendosur në Los Angeles.

Projekti i radhës për të do të ishte ai në serialin e famshëm të “Gossip Girl”.

Filma të tjerë në të cilat ka marrë pjesë shqiptarja e lindur në Amerikë janë “Don Jon” në 2013-in krah aktorit Joseph Levitt dhe “Riddick” me Vin Diesel.

Antoinette duket se ja ka dalë të tërheqë vëmendjen edhe të presidentit Trump dora vetë i cili vetëm pak kohë më parë e uroi publikisht.

Antoinette Kalaj was born and raised in the Bronx, but comes from a family of Albanian immigrants.

From an early age, Antoinette showed the first signs of her passion for performing or modeling. Not only that, but she discovered that music and acting were also her dreams.
photo gallery photo gallery photo gallery 123PreviousNext
When she was 17, she started modeling and managed to do her first campaign for the clothing brand ‘The Limited’.

This seemed to be just the beginning for one of the richest Albanian girls. While living in Michigan, she began taking acting lessons.

It was not long before Kalaj appeared in “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, in the role of the mermaid, where he stood out and decided to dedicate himself to full-time acting by moving to Los Angeles.

The next project for her would be the one in the famous series of “Gossip Girl”.

Other films in which the American-born Albanian has participated are “Don Jon” in 2013 with actor Joseph Levitt and “Riddick” with Vin Diesel.

Antoinette seems to have managed to attract the attention of President Trump himself, who only recently publicly congratulated him.