Vilson Çutaj dhe Klement Pepaj u gjetën mesditën e djeshme të pajetë, në zonën e Rrencit në Malësi të Madhe.

Dy të rinjtë rezultonin të zhdukur bashkë me Danjel Pepajn, prej pesë ditësh. Ky i fundit dyshohet të jetë autor i vrasjes së dy të rinjve, që mendohet se ka ardhur pas një konflikti për parcelat me kanabis.

Ndërsa Danjeli është shpallur në kërkim nga policia, Klementi dhe Vilsoni u përcollën sot për në banesën e fundit.

Vilson Çutaj ishte baba i katër fëmijëve. Të afërmit kanë shprehur dhimbjen për fatin e tij tragjik në rrjetet sociale.

“Vil na e thave zemren. Krishti të paste në parriz e banu ëngjell mbrojtës për 4 fmite e tu. Do na mungosh sa të kemi jetë”, ka shkruar në një postim e afërmja e Vilson Çutajt.

Wilson Çutaj and Klement Pepaj were found dead yesterday at noon, in the area of Rrenc in Malësi e Madhe.

The two young men were missing together with Danjel Pepaj for five days. The latter is suspected to be the perpetrator of the murder of two young men, who is thought to have come after a conflict over cannabis plots.

While Danjeli has been declared wanted by the police, Clement and Wilson were escorted today to the last apartment.

Wilson Çutaj was the father of four children. Relatives have expressed grief over his tragic fate on social media.

“Vil told us your heart. Christ paste you in parriz and banu guardian angel for your 4 children. We will miss you as long as we have life “, Wilson Çutaj’s relative wrote in a post.