Detaje të reja janë zbardhur pas 2 vrasjeve dhe vetëvrasjes së ditës së djeshme në ishullin grek, Korfuz.

Sipas Protothema ishte një burrë 67-vjeçar, ai që prej kohësh kishte planifikuar të vriste Luizan, pronaren e shtëpisë në të cilën jetonte, pasi për një kohë të gjatë nuk paguante qiranë, gjë që ka sjell përplasje të shumta mes tyre.

67-vjeçari, i cili sipas banorëve të zonës ishte një person që konfliktohej shpesh me pronaren e shtëpisë e cila kohët e fundit, po kërkonte një qiraxhi të ri, i fshehur në një rrugë të lagjes pranë banesës, e ka pritur të shfaqet për ta qëlluar nga një distancë e afërt, që vdekja të ishte e sigurt.

Në ato momente, nga zhurma e të shtënave menjëherë në rrugë ka dal komshiu, burri i Luizës dhe 67-vjeçari i pamëshirshëm nuk hezitoi ta qëllonte edhe atë duke i marrë jetën. Menjëherë ai është larguar nga vendngjarja dhe me vrap është futur në shtëpinë e tij dhe po me të njëjtën armë i dha fund jetës së tij.

Kur polica është futur në banesën e 67-vjeçarit, përveç trupit të tij të përlyer me gjak, ka gjetur edhe letra në të cilat kërkonte falje nga familja e tij për vrasjen që do të kryente, gjë që tregon se ai kishte planifikuar gjithçka.

New details have emerged after 2 murders and suicide yesterday on the Greek island of Corfu.

According to Protothema, it was a 67-year-old man who had long planned to kill Luizan, the owner of the house in which he lived, as he did not pay the rent for a long time, which has led to numerous clashes between them.

The 67-year-old, who according to area residents was a person who often clashed with the homeowner who was recently looking for a new tenant, hiding in a neighborhood street near the apartment, waited for him to appear for them. shot from close range, that death was certain.

In those moments, from the noise of the shootings, the neighbor immediately came out on the street, Luiza’s husband and the ruthless 67-year-old did not hesitate to shoot him, taking his life. He immediately left the scene and ran into his house and with the same weapon ended his life.

When police entered the 67-year-old’s apartment, in addition to his blood-stained body, they also found letters in which he apologized to his family for the murder he was going to commit, which shows that he had planned everything.