Drejtori i Përgjithshëm i Top Channel Ben Blushi, ka nisur një padi ndaj ish-kryeministri Sali Berisha. Gazeta Shqip shkruan se Blushi e ka paditur këtë të fundit në gjykatë, për shpifje.

Sipas Blushit, Berisha ka kohë që hedh baltë ndaj tij dhe familjarëve të tij, ndaj ka vendosur që t’i drejtohet gjykatës.

Po sipas gazetës “Shqip” “shpifjet e rëndomta dhe pa fantazi të Sali Berishës u shtuan sidomos pasi TV Klan doli nga platforma Digitalb.”.

 

The General Director of Top Channel, Ben Blushi, has launched a lawsuit against former Prime Minister Sali Berisha. Gazeta Shqip writes that Blushi has sued the latter in court for defamation.

According to Blushi, Berisha has been throwing mud at him and his family for a long time, so he has decided to go to court.

According to the newspaper “Shqip”, “Sali Berisha’s ordinary and fantasy slanders increased, especially after TV Klan left the Digitalb platform.”