Shpërthen në flakë mjeti tip benz në aksin Elbasan-Tiranë.
Ngjarja ka ndodhur në afërsi të tunelit të Kërrabës.

Një mjet tip Benz ka marrë flakë ndërsa ishte në lëvizje në këtë aks rrugor.

Sipas të dhënave, shoferi e ka braktisur mjetin vetëm disa sekonda para se mjeti të përfshihet tërësisht nga flaka.

Nuk dihen shkaqet e kesaj ngjarje. Mendohet se shkak të ketë qenë një shkëndijë elektrike.

Në vendin e ngjarjes kanë shkuar fillimisht zjarrfikësit e më pas policia dhe grupi hetimor.

View this post on Instagram

🔥🔥

A post shared by JOQ Albania (@joqalbania) on

A Benz-type vehicle explodes in flames on the Elbasan-Tirana axis.

The incident took place near the Kërraba tunnel.

A Benz vehicle caught fire while moving on this road axis.

According to the data, the driver abandoned the vehicle only a few seconds before the vehicle was completely engulfed in flames.

The causes of this event are unknown. The cause is thought to have been an electrical spark.

Firefighters went to the scene first and then the police and the investigation team.