Fatos Nano akuzoi mbrëmjen e djeshme publikisht ish-presidentin Berisha se i kishte vrarë nënën, për shkak të problemve që ajo kishte pasur me zemrën pas arrestimit politik të tij.

Berisha ka zgjedhur t’i përgjigjet ish-kundërshtarit të tij politik vetëm me një video, ku Fatos Nano rrëfen mbi futjen e Ramës në politikë me thonjë të paprerë, si dhe flet me një gjuhë përbuzëse ndaj kryeministrit aktual.

Në mbishkrimin e videos Berisha shkruan: Miq, Fajin e ka Saliu!!

Fatos Nano publicly accused last night former President Berisha that he had killed his mother, due to the problems she had with her heart after his political arrest.

Berisha has chosen to respond to his former political opponent only with a video, where Fatos Nano talks about Rama’s entry into politics with uncut nails, as well as speaks with contemptuous language towards the current prime minister.

In the caption of the video Berisha writes: Friends, Saliu is to blame !!