Përfaqësues të Partisë Socialdemokrate kanë protestuar sot para stacionit të Policisë së Kosovës në qendër, duke shkruar në murin e këtij objekti “Për partitë tubime, për qytetarët dënime”.

Me këtë rast ka pasur konfrontim ndërmjet aktivistëve të PSD-së dhe pjesëtarëve të policisë, të cilat kanë përfunduar me arrestime të disa aktivistëve të kësaj partie, numri saktë i të cilëve ende nuk dihet.

Ndërkohë, në disa pamje të publikuara, shihet se është arrestuar në mënyrë të dhunshme kryetari i PSD’së, Dardan Molliqaj. Ky i fundit është bashkëshorti i Besa Shahinit, ish-ministre e Arsimit në Shqipëri.

Nol Nushi nga PSD ka thënë se nuk janë këtu për të protestuar kundër tubimeve politike, por për të protestuar kundër padrejtësisë që po u bëhen qytetarëve të Kosovës.

Representatives of the Social Democratic Party have protested today in front of the Kosovo Police station in the center, writing on the wall of this building “For the parties rallies, for the citizens punishments.”

On this occasion there was a confrontation between PSD activists and members of the police, which ended with the arrests of several activists of this party, the exact number of whom is still unknown.

Meanwhile, in some published images, it is seen that the chairman of PSD, Dardan Molliqaj, was violently arrested. The latter is the husband of Besa Shahini, former Minister of Education in Albania.

Nol Nushi from PSD said that they are not here to protest against political rallies, but to protest against the injustice being done to the citizens of Kosovo