Italia ka kaluar 24 orët më të rënda që nga shfaqja e pandemisë coronavirusit në këtë shtet para më shumë se një muaji.

Autoritetet Italiane kanë njoftuar se në 24 orët e fundit janë regjistruar 793 viktima si pasojë e pandemisë COVID-19, duke shënuar ditën më të rëndë sa i përket numrit të viktimave.

Ndërkohë që numri i viktimave ka kapur shifrën 4825, dhe vetëm në Lombardi në 24 orët e fundit kanë humbur jetën 546 persona.

Raportohet po ashtu se numri i të infektuarve për 24 orë është 4921 raste të reja, duke kaluar mbi 53 mijë të infektuar.

Që nga data 15 mars, në Itali në vazhdimësi është raportuar për numër të madh të viktimave, mirëpo 24 orët e fundit kanë qenë fatale për Italinë duke e goditur rëndë shëndetësinë Italiane.

Italy has suffered the worst 24 hours since the outbreak of coronavirus pandemic in the country more than a month ago.

Italian authorities have announced that in the last 24 hours 793 victims have been registered as a result of the COVID-19 pandemic, marking the worst day in terms of casualties.

While the death toll has reached 4825, and in Lombardy alone in the last 24 hours 546 people have died.

It is also reported that the number of infected within 24 hours is 4921 new cases, exceeding 53 thousand infected.

Since March 15, Italy has consistently reported a large number of casualties, but the last 24 hours have been fatal for Italy, severely damaging Italian health.