Ditën e djeshme Shqipëria humbi dy njerëz nga koronavirusi i ri, COVID-19. Një ndër ta ishte një burrë nga Kajava vetëm 43-vjeç i cili ishte kthyer nga Italia aty ku dyshohet se u infektua me virusin që i mori jetën.

Viktima, Nebiu, sipas mjekëve të cilët e kishin nën mjekim, nuk kishte asnjë problem shëndetësor, përveç faktit që ishte mbi peshë.

Në lidhje me këtë humbje, ka reaguar drejtori i spitalit në Kavajë, Përparim Daiu, i cili shprehet se viktima ishte një djalë i ri dhe plot jetë.

Drejtori i spitalit ka rrëfyer edhe anën e tij bamirëse, pasi viktima kishte dhënë kontributin e tij personal për të blerë dyshekë, kondicionerë dhe dhomë lojërash, për pediatrinë e spitalit të Kavajës.

Postimi i plotë i drejtorit të Spitalit të Kavajës:

Nebi 1 djale flori i qeshur dhe me 1 zemer te madhe na la…..na la pa fjale me plot dhimbje se nuk e meritonte te ikte kaq shpejt por zoti eshte i madherishem dhe i dine vete me mire se cben .i mer te miret shpejt qe ti kete prane.

Ndjej ligeshtim ne shpirt sepse ai ishte plot force per te ndihmuar te tjeret per te kontribuar ne cdo gje qe ta bente me te lehte gjithcka kurdohere qe i jepej mundesia ashtu sic la per Spitalin e Kavajes dhe me saktesisht pediatrine me arredimin me perde dysheke te rinj me vendosjen ne cdo dhome te kondicionereve dhe paisjen e 1 dhome te vecante me lodra femijesh duke me thene e bej per qytetin tim per femijet tane te lutem sdua qe te me permendesh emrin …..por ja tani nuk mundesha qe mos ta nxirrja emrin …..per emrin qe ke lene e per gjithcka ke bere per shoket miqte te aferm ke bere dicka qe ky qytet e cdo prind do te kujtoje….per ne miqte e tu do ngelesh gjithmone Nebi cuni flori me zemer te madhe .shpirti yt qofte i xhehnetit.

Yesterday Albania lost two people to the new coronavirus, COVID-19. One of them was a 43-year-old Caiava man who had returned from Italy where he was allegedly infected with the virus that claimed his life.

The victim, Nebius, according to the doctors who treated him, had no health problems other than the fact that he was overweight.

The director of the hospital in Kavaja, Perparim Daiu, responded to the loss, saying the victim was a young man and full of life.

The director of the hospital has also confessed to his charitable side, after the victim made his personal contribution to buy mattresses, air conditioners and a games room for the pediatrician at Kavaja Hospital.

Full post of Director of Kavaja Hospital:

Nebi 1 gold boy smiling and with a big heart left us… .. left us speechless with pain that he did not deserve to leave so fast but god is great and knows himself better than he does. soon you have it.

I feel soul-wasting because he was so energetic in helping others contribute to make everything easier whenever he was given the opportunity as he left for Kavaja Hospital and, more precisely, pediatrics with new mattress covers. by putting in each room air conditioner and providing 1 separate room with baby toys telling me to do it for my city for our children please do not wish to name me… ..but now I could not get my name… .. for the name you left and for everything you did for your close friends you have done something that this city of every parent will remember …. in your friends you will always stay Nebi curios with great heart.