Një fëmijë vetëm katër vjeç ka përfunduar në spitalin e Bulqizës pak minuta më parë me plagë në fytyrë. Burime për abcnews.al bëjnë me dije se 4 vjeçari është nga Shupenza dhe dyshohet të jetë kafshuar nga qentë endacakë.

Mësohet se fëmija po merr ndihmën e nevojshme mjekësore, ndërsa bluzat e bardha do të vlerësojnë gjendjen e tij nëse ka nevojë për mjekim më të specializuar, do ta nisin drejt Tiranës

A child only four years old ended up in Bulqiza hospital a few minutes ago with a face wound. Sources for abcnews.al suggest that the 4-year-old is from Shupenza and is suspected to have been bitten by stray dogs.

It is learned that the child is receiving the necessary medical assistance, while the white shirts will assess his condition if he needs more specialized treatment, will send him to Tirana