Si asnjëherë më parë në 24 orët e fundit është shënuar një rekord viktimash nga koronavirusi në Shqipëri. Ditën e sotme 7 pacientë kanë humbur jetën nga sëmundja. Një numër i tillë nuk ishte regjistruar asnjëherë që nga fillimi i pandemisë në mars të këtij viti në vendin tonë. Numri më i lartë i fataliteteve ka qenë gjashtë brenda 24 orëve, ndërsa rekordi edhe thyer sot duke e thyer në një të martë të zezë.

Rastet ditore janë sërish të larta, 284 në 24 orët e fundit nga 1278 testime që janë bërë në të gjithë vendin. Ndërkohë që gjithashtu është rritur numri i pacientëve në spital, sot ka pasur 5 shtrime më shumë duke e çuar numrin në total të atyre që po marrin mjekim në te Infektivi dhe Sanatoriumi në 285. Të shëruarit sot janë 103.

Raste të reja ditore 284
Të shëruar ne 24 orë 103
Të shtruar në spitale 285
Humbje jete në 24 orë 7
Testime ditore 1278
Testime totale 119,607
Raste pozitive 19,729
Raste të shëruara 10,808
Raste Aktive 8,434
Humbje jete 487

As never before in the last 24 hours, a record number of coronavirus victims has been recorded in Albania. Today 7 patients have lost their lives to the disease. Such a number had never been registered since the beginning of the pandemic in March this year in our country. The highest number of fatalities was six within 24 hours, while the record was broken today by breaking it on a black Tuesday.

The daily cases are still high, 284 in the last 24 hours out of 1278 tests that have been done across the country. While the number of patients in the hospital has also increased, today there have been 5 more hospitalizations bringing the total number of those receiving treatment at the Infectious Diseases and Sanatorium to 285. The number of cures today is 103.

New daily cases 284
Healed in 24 hours 103
Hospitalized 285
Loss of life in 24 hours 7
Daily tests 1278
Total tests 119,607
Positive cases 19,729
Healed cases 10,808
Active Cases 8,434
Loss of life 487