24-vjeçari i arrestuar për gjobvënie është Kataldo Kuluçi. Përmes një video intime ai i ka bërë shantazh ish-të dashurës duke i kërkuar një shumë të konsiderueshme parash prej 5 mijë eurosh.

Vajza ka denoncuar se më herët Kuliçi i ka kërkuar 3 mijë shuma të tjera parash. Në kohë të ndryshme ajo i ka dhënë 3 mijë euro. 24-vjeçari, sipas burimeve, jetonte më së shumti në Angli dhe atje ka qenë i proceduar penalisht për vjedhje.

The 24-year-old arrested for fining is Kataldo Kuluçi. Through an intimate video, he blackmailed his ex-girlfriend, demanding a considerable amount of money of 5 thousand euros.

The girl has denounced that earlier Kuliçi asked her for another 3 thousand sums of money. At different times she has given 3 thousand euros. The 24-year-old, according to sources, lived mostly in England and has been prosecuted for theft there.