Rikthehet dhunë në futbollin shqiptar. Ditën e sotme në fundin e pjesës së parë është ndërprerë takimi midis Sopotit dhe Mirditës, që po luhej në stadiumin e Cërrikut. Shkak u bë goditja e gjyqtarit vlonjat Klajdi Qendraj, nga një lojtar i Mirditës.

Abc raporton se lojtari pasi ka shkuar në dhomat e zhveshjeve është larguar nga dritarja e banjos. Policia është vënë në kërkim të tij, madje e ka proceduar.

Ndërsa lojtarët e Mirditës bashkë me stafin po merren në pyetje në komisariatin e Cërrikut. Sopoti po kryesonte 2-1 në momentin që u anulua ndeshja.

Violence returns to Albanian football. Today, at the end of the first half, the meeting between Sopot and Mirdita, which was being played at the stadium of Cërrik, was interrupted. The cause was the beating of the referee from Vlora, Klajdi Qendraj, by a player from Mirdita.

Abc reports that the player after going to the locker rooms left the bathroom window. The police are looking for him, they have even prosecuted him.

While the players of Mirdita together with the staff are being interrogated at the Cërrik police station. Sopot was leading 2-1 at the moment the match was canceled.