Ura e Darzezës në Fier është shembur dhe si pasojë një mjet i tonazhit të rëndë ka rënë në lumë.

Burime bëjnë me dijese drejtuesi i mjetit të tonazhit të rëndë ka mbetur i lënduar, dhe është ndihmuar nga banorët e zonës për të dalë jashtë makinës.

Gjendja e urës prej kohësh ka qenë e amortizuar dhe në disa raste banorët kanë ngritur shqetësimin, po kërkesa e tyre për ndërhyrje ka rënë në vesh të shurdhët.

Shkak i shembjes mendohet se ka qenë amortizimi dhe pesha e rëndë.

The Darzeza bridge in Fier collapsed and as a result a heavy tonnage vehicle fell into the river.

Sources say that the driver of the heavy tonnage vehicle was injured, and was helped by the residents of the area to get out of the car.

The condition of the bridge has long been depreciated and in some cases residents have raised concerns, but their request for intervention has fallen on deaf ears.

The cause of the collapse is thought to have been depreciation and heavy weight.