Brisilda Rroku është vajza nga Shkodra, e cila u dhunuá nga Margarita Gjoni, bjondia, e cila u çménd kur mori vesh se Brisi kishte patur márrëdhénie s*ksuale me të dashurin e saj, Nojen. Videot e dhunés pushtuán rrjetet sociale dhe pas kësaj Margarita u árréstuá, por u la sërish e lirë. Çështja u bë mediatike dhe vetëm Brisilda ishte ajo që pati kurajon të dilte në media për të treguar edhe më tej ngjarjen.

Më shumë se dy muaj pas ngjarjes, Brisilda Rroku ka tërhequr sërish vëmendjen në rrjetet sociale, por këtë herë duke u shfaqur e dashuruar. Përmes një postimi në instastory, ajo shihet e përqafuar me një djalë misterioz dhe shkruan “Më në fund bashkë”. Nuk dihet se kush është ky djalë misterioz, pasi shkodrania është kujdesur që t’i mbulojë fytyrën. Përmes shprehjes “Më në fund bashkë”, Brisi ka ngritur dyshimet se mund të jetë edhe Noja, megjithatë të presim.

Brisilda Rroku is a girl from Shkodra, who was raped by Margarita Gjoni, the blonde, who went crazy when she found out that Brisi had a sexual relationship with her boyfriend, Nojen. Videos of the violence flooded social media, and Margarita was released, but was released. The issue became media and only Brisilda was the one who had the courage to appear in the media to further tell the story.

More than two months after the event, Brisilda Rroku has again attracted attention on social networks, but this time appearing in love. Through a post on instastory, she is seen embracing a mysterious guy and writes “Finally together”. It is not known who this mysterious boy is, as Shkodra has taken care to cover his face. Through the expression “Finally together”, Brisi has raised doubts that it could be Noja, but let’s wait.