Grupi hetimor dhe shërbimet e Policisë ndodhen në vendngjarje dhe vijon puna për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.

Rreth orës 07:25, në rrugën “Dritan Hoxha”, autobusi I linjës “Tirana e Re”, është përplasur me një mjet të Policisë Rrugore, dhe si pasojë e përplasjes dhe frenimit të menjëhershëm të mjetit autobuz kanë mbetur të dëmtuar tre pasagjere në autobus, F.D 53 vjeçe, S.GJ, 65 vjeçe dhe V.M 48 vjeçe, të cilat ndodhen nën kujdesin e mjekëve, jashtë rrezikut për jetën. Grupi hetimor dhe shërbimet e Policisë ndodhen në vendngjarje dhe vijon puna për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.

The investigative team and police services are on the scene and work is under way to clarify the circumstances of the incident.

Around 07:25, on the road “Dritan Hoxha”, the bus of “New Tirana” line collided with a traffic police vehicle, and as a result of the collision and braking of the bus three were injured.

passengers on the bus, FD 53 years old, S.GJ, 65 years old and VM 48 years old, all under the care of doctors, out of danger to life. The investigative team and police services are on the scene and work is under way to clarify the circumstances of the incident.