Kur 35-vjeçari John Reynolds nga Teksasi bleu një shtëpi me tre dhoma gjumi në qytetin e vogël të Mineral Wells për vetëm 20,000 dollarë, ai nuk kishte ide se çfarë do të gjente në oborrin e saj.

Ai planifikoi të rinovonte dhe shiste shtëpinë në mënyrë që të fitonte para, dhe pastaj zbuloi një pishinë të madhe noti në oborr nën bar dhe gjethe.

John, i cili normalisht punon si teknik mjekësor, u ndje sikur kishte fituar lotarinë dhe as nuk donte ta shiste shtëpinë më.

“Unë u ndjeva sikur rastësisht hasa në një biletë lotarie. Unë kurrë në një milion vjet nuk mendova se do të blija një pronë që do të kishte një pishinë. E bleva atë si një investim me synimin për ta shitur më vonë, por duke pasur parasysh këtë surprizë dyshoj se mund të le të shkojë “, tha ai, raporton Bored Panda.

Shtëpia u ndërtua në vitin 1955, dhe pasi pronari i mëparshëm vdiq askush nuk jetoi në të për një vit. Prona ishte mbipopulluar me bar, u braktis dhe macet u mblodhën në të. Qeveria lokale mendoi ta rrafshonte, por më pas John e bleu disa vjet më parë.

Ai nuk e dinte për muaj me radhë se kishte blerë një shtëpi me një pishinë derisa shiu të kishte pastruar papastërtitë. Pastaj një nga fqinjët e thirri dhe e pyeti nëse pa një pishinë në oborr.

Iu deshën 18 muaj për të rinovuar shtëpinë dhe pishinën 9×5 metra. Pishina ishte plot baltë, pjesë makinash dhe orendi të vjetra. Ai investoi 10,000 dollarë në rinovim. Sipas disa vlerësimeve, tani vlen 16 herë më shumë.

Gazetarja: Ke një mesazh për shokun

Unë do them vetëm kaq, zbardh të vërtetën ashtu sic e din ti, nëse është sic thu ti. Mos shkatërro një familje që ska lidhje me këtë gjë. Do ta dija shumë për nder nëse do thoje të vërtetën. Unë skam asnjë kompleks për jetën time. Unë do ta gjej personin që ka vra motrën time. Unë skam asnjë gjë kundër shokut im, i them vetëm: të lutem ca të dish për motrën time, nxirri të gjitha që të marri vesh publiku. Mos hidh baltë se ne jemi në burg. Se kam bërë një gabim sdo të thotë jam kriminel.

Kam besim te drejtësia se kjo cështje do të hetohet. Kam besim akoma më të madh të gazetaria, ata ta hetojnë dhe ta investigojnë.

Gazetarja: E di kush janë personat që kanë trafikuar motrën?

-Unë nuk mund të identifikoj askënd se skam prova. Po të kisha prova sdo isha këtu, se do kisha lëvizur me shtet apo pa shtet. Por zotëria në fjalë, i lutem cdo gjë që di, të tregohet i sinqertë, të tregojë të vërtetëtn ashtu si ai e di. Jo shpifje, se në fund cdo gjë duhet të provohet.

When 35-year-old John Reynolds of Texas bought a three-bedroom home in the small town of Mineral Wells for just $ 20,000, he had no idea what to find in her backyard.

He planned to renovate and sell the house in order to make money, and then discovered a large swimming pool in the backyard under grass and leaves.

John, who normally works as a medical technician, felt like he had won the lottery and did not even want to sell the house anymore.

“I felt like I came across a lottery ticket by chance. I never in a million years thought I would buy a property that would have a pool. “I bought it as an investment with the intention of selling it later, but given this surprise I doubt it can let go,” he said, reports Bored Panda.

The house was built in 1955, and after the previous owner died no one lived in it for a year. The property was overgrown with grass, abandoned and cats gathered in it. The local government thought of flattening it, but then John bought it a few years ago.

He did not know for months that he had bought a house with a swimming pool until the rain had cleared the dirt. Then one of the neighbors called him and asked if he saw a pool in the yard.

It took 18 months to renovate the house and the 9 × 5 meter pool. The pool was full of mud, car parts and old furniture. He invested $ 10,000 in renovations. According to some estimates, it is now worth 16 times more.