Tre shqiptarë janë arrestuar në Angli pasi akuzohen si të përfshirë në një trafik të madh droge me bazë në Inverclyde.

Sipas Telegraph në pranga janë vënë Leon Tosku, 42 vjeç, Altion Qosla, 44 vjeç dhe Erion Beqiraj, 35 vjeç të cilët kishin mbjellë kanabis në shtëpi, i cili nëse do shitej do kapte vlerën e 500 mijë paundëve.

Ata janë ndaluar që në datën 10 shtator, pas një hetimi mbi aktivitetin e tyre të shtrirë në disa zona.

Tosku dhe Beqiraj, nga Clydebank dhe Qosla,nga Enfield në Angli, nuk kanë bërë asnjë pretendim për akuzat kundër tyre. Ata u liruan me kusht ndërsa çështja e tyre do të vazhdojë për shqyrtim të mëtejshëm.

Three Albanians have been arrested in England after being accused of being involved in a major Inverclyde-based drug trafficking.

According to the Telegraph, Leon Tosku, 42, Altion Qosla, 44, and Erion Beqiraj, 35, were handcuffed after planting cannabis at home, which, if sold, would be worth mijë 500,000.

They have been detained since September 10, following an investigation into their activity in several areas.

Tosku and Beqiraj, from Clydebank and Qosla, from Enfield in England, have made no allegations against them. They were released on bail while their case will continue for further consideration.