Një aksident ka ndodhur ditën e sotme në Librazhd, ku një makinë ka përfunduar përmbys.

Bëhet me dije se një makinë tip “benz” siç shihet edhe në fotot e mëposhtme ka përfunduar përmbys.

Mësohet se gjithçka ka nisur nga parakalimi i gabuar që një makinë bëri në rrugë. Drejtuesi i mjetit tip Benz me targa AB 034 BZ, ka tentuar të devijojë për të shmangur përplasjen, kështu kjo ka bërë që ai të dalë nga rruga dhe të përplaset me një pemë dhe më pas të përmbyset në rrugë.

Fatmirësisht, raportohet se shoferi nuk ka pësuar lëndime serioze. Si pasojë autostrada është bllokuar për disa minutash dhe qarkullimi në këtë aks është vështirësuar.

Policia ndodhet në vendgjarje dhe po punon për zbardhjen e plotë të aksidentit.

An accident occurred today in Librazhd, where a car overturned.

It is reported that a “benz” type car as seen in the following photos has ended upside down.

It is learned that everything started from the wrong overtaking that a car made on the road. The driver of the Benz vehicle with license plates AB 034 BZ, tried to deviate to avoid the collision, so this caused him to go off the road and collide with a tree and then overturn on the road.

Fortunately, it is reported that the driver did not suffer any serious injuries. As a result, the highway was blocked for several minutes and traffic on this axis was difficult.

Police are at the scene and are working to fully investigate the accident.