Një makinë ra në det, në rrethana të paqarta, në portin e Pireut në portën në orën 05:00 të mëngjesit të kësaj të mërkure, 2 qershor.

Drejtuesi i makinës u nxor i pajetë nga anëtarët e Task Forcës së Nëndetëses së Rojës Bregdetare.

Sipas informacionit të parë, një kalimtar i rastësishësh njoftoi Rojet Bregdetare për incidentin.

Trupi i pajetë i viktimës u transportua në morgun e spitalit ndërsa një kamion me vinç bëri të mundur tërheqjen e automjetit të mbytur.

Nuk dihet ende se çfarë e shkaktoi fundosjen e makinës në det, dhe as nëse kemi të bëjmë me një ngjarje aksidentale apo të qëllimshme.

A car crashed into the sea, under unclear circumstances, at the port of Piraeus at the gate at 5:00 a.m. this Wednesday, June 2nd.

The driver of the car was pulled out dead by members of the Coast Guard Submarine Task Force.

According to initial information, a bystander reported the incident to the Coast Guard.

The dead body of the victim was transported to the hospital morgue while a crane truck made it possible to tow the wrecked vehicle.

It is not yet known what caused the car to sink into the sea, nor whether we are dealing with an accidental or deliberate event.