Disa javë më parë, një infermiere ruse në spitalin e Tula-s shkaktoi debate në të mediat globale (dhe një drithërimë në mesin e pacientëve të saj meshkuj), kur ajo shkoi në punë me një veshje transparente dhe vetëm me të brendshme.

Identitenti i saj u bë publik dhe bëhet fjalë për Nadezhda Zhukova.

Besoni apo jo, nuk kishte “ankesa” nga pacientët burra ku ajo punon, sipas raporteve lokale.

Sidoqoftë, administratorët e spitalit morën masa për Zhukovën për “mosrespektimin e kërkesave të veshjeve mjekësore”.

Që nga gjesti i saj, ajo mori një famë të madhe.

Kjo është dhe arsyeja pse Zasport, një markë ruse e veshjeve sportive e ftoi infermieren për një fushatë reklamuese.

Në një intervistë me markën e publikuar në faqen e internetit të Zasport, Zhukova pretendon se pavarësisht ofertës , ajo gjithmonë kishte menduar të punonte në kujdesin shëndetësor.

Ajo u shpreh:

Që kur isha e vogël, kam dashur të bëhem mjeke. Kam trajtuar kukullat e mia, kam dashur të luaj “mjekë dhe infermierë, tha modelja 23-vjeçare, e cila filloi punë si infermiere pastruese në vitin 2018 pasi u diplomua në infermieri, megjithëse ajo synon të kthehet në shkollë për të bërë doktoraturën e saj.
Burimi:Nypost|Përktheu dhe Përshtati: JOQ Albania

A few weeks ago, a Russian nurse at Tula Hospital sparked debates in the global media (and a shiver among her male patients) when she went to work in a transparent dress and only lingerie.

Her identity was made public and it is about Nadezhda Zhukova.

Believe it or not, there were no “complaints” from male patients where she works, according to local reports.

However, hospital administrators took measures for Zhukova to “disregard the requirements of medical clothing.”

Since her gesture, she has gained a great deal of fame.

That’s why Zasport, a Russian sportswear brand, invited the nurse for an advertising campaign.