Autos

Types of armored vehicles that have entered Albania

Operacioni “Forca e Ligjit” që prej 31 janarit ka nisur shënjestrimin e “të fortëve” që jo vetëm kanë qenë të shënuar në listën e...

The Directorate of Transport forgives the annual tax (Beneficiary car categories)

Drejtoria e Transportit Rrugor ka vendosur që të bëjë një lehtësim për sektorin e transportit rrugor që është goditur po ashtu nga koronavirusi. Kryeministri...

If you make these changes to the car you will be fined. New rules

  Gjobat do të variojnë nga 10 mijë lekë në 20 mijë lekë të reja nëse nuk merrni lejet për ndryshimet. -Nëse ndryshoni ngjyrën e makinës...

Want to renew your license, check your vehicle. DPSHTRR gives the important announcement: Apply...

If you want to renew your license, do a technical or physical inspection of the vehicle, you will be able to go to DPSHTRR...

Veliaj reveals list of hundreds of luxury cars in Tirana and responds to big...

Veliaj tha se biznesi i madh mjafton të shesin një nga makinat luksoze që posedojnë, mbajtja e të cilave kërkon minimumi dy paga mujore...

How to proceed to test the vehicle

  Në bashkëpunim me Policinë e Shtetit dhe në kushtet e emergjencës COVID-19, Drejtoria e Përgjithshme e Transportit Rrugor njoftoi të gjithë qytetarët dhe subjektet...

Car testing is back, but you have to show up with masks and gloves

Pas një muaji pezullimi, nga nesër nis kontrolli teknik periodik i automjeteve. Fillimisht do të ofrohet shërbimi për makinat e furnizimit me ushqime, shoferët...

Citroen produces the car as a washing machine, at what price it is being sold

  Citroen ka prezantuar modelin “Ami”, një makinë e vogël elektrike e dizajnuar të kushtojë sa më lirë. Makina nuk është e shpejtë dhe duket si...

All changes to the Road Code

Të gjitha ndryshimet në Kodin Rrugor Ministria e Brendshme ka gati ndryshimet në Kodin Rrugor duke ashpërsuar gjobat ndaj shkelësve. Vërehet se është bërë një...

Ready for changes to the Road Code! Tough measures for new drivers and passers

Brenda kësaj jave Ministria e Brendshme dhe Policia e Shtetit do të bëjnë publike propozimet që do t’i bëjnë Kuvendit për të ndryshuar Kodin...

A vehicle tax is waived

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor, njofton se në bashkëpunim me Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë kanë kërkuar të bëhen disa ndryshime...

Trending Now