Foods

Foods to remove from the fridge

Hetem Ramadani ka treguar se cilat janë ushqimet që duhet të mbajmë dhe ato që duhet të heqim nga frigoriferi. Ai ka thënë se...

How to make a dish with corn and turkey bread

Doni të dini si të përgatisni një përshesh me bukë misri dhe gjel deti? Receta më poshtë j’ua tregon më së miri . Ju...

The three foods that should not be put on the New Year’s table bring...

Kur nuk na ndajnë shumë orë nga nata e ndërrimit të viteve, të gjitha amvisat janë duke menduar në lidhje me menynë që do...

Which drink is best for hydration? Hint: It isn’t water

(CNN)When you're thirsty and in need of a drink, which beverages are best at keeping you hydrated? Sure, you can always reach for a glass...

Nestlé launches luxury KitKat bars — but they’re not cheap

CNN Swiss chocolate giant Nestlé (NSRGF) has announced a luxury, handcrafted version of the popular chocolate bar for the United Kingdom, in time for the...
- Advertisement -

News now

- Advertisement -