Health

The 1.5 year old child dies suddenly. Relatives refuse to do the autopsy

Një fëmijë 18 muajsh ka humbur jetën për shkaqe të panjohura në fshatin Pashalli të bashkisë së Dimal, ish-Ura Vajgurore. Sipas të dhënave, vdekja është...

He was transported by helicopter to Tirana after receiving the vaccine, his son says:...

Ditën e sotme ish-kryeministri Sali Berisha publikoi në facebook denoncimin e ardhur prej qytetarëve, ku raportohej për komplikacone të shkaktuar nga vaksina kineze ndaj...

Coronavirus/ U.S. says 165 million doses of COVID-19 vaccine been administered so far

(Reuters) - The United States has administered more than 165 million doses of COVID-19 vaccines in the country as of Sunday morning and distributed...

Angela Merkel plans ‘vaccine passports’ as pushes for stricter lockdown

Germany has announced plans to allow people vaccinated against Covid-19 certain privileges over their unvaccinated peers, in a significant step towards introducing so-called "vaccine...

Greece open amid virus surge to help save economy

ATHENS, Greece (AP) — Retail stores across most of Greece were allowed to reopen Monday despite an ongoing surge in COVID-19 infections, as the...

Some time ago Covidi took both parents, the 43-year-old boy also lost his life

Një 43 vjeçar shqiptar i cili jetonte në Itali është dorëzuar përballë sëmundjes së rrezikshme Covid-19. Mësohet se i riu pak kohë më parë kishte...

COVID-19 takes the life of the famous Albanian scientist

Ndahet nga jeta si pasojë e koronavirusit në moshën 56-vjeçare fizikanti dhe profesori i talentuar Artan Boriçi, anëtar i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë. ‘Është...

Trending Now