Science

Experts: If you have this on your phone, delete it now

Njerëzit zakonisht e marrin çështjen e sigurisë shumë seriozisht, domethënë, derisa të bëhet fjalë për një pajisje ku ata ruajnë pothuajse gjithçka, telefonin e...

Elon Musk: Within six years we can go to Mars!

  Miliarderi i njohur amerikan dhe pronari i SpaceX, Elon Musk, ka bërë me dije lajmin e shumëpritur nga të gjithë në lidhje me udhëtimin...

Alfred Cako: Beware of the latest mobile phone models, they are dangerous!

  Teoricieni i njohur i konspiracionit në Shqipëri, Alfred Cako, i ftuar në emisionin "Rrrethi Katror" ka zgjedhur të flasë për një tematikë të ndjeshme...

Scientists raise alarm / Present fixed date when giant asteroid is expected to hit...

  Dihet që vetëm një pjesë e vogël e objekteve në hapësirë paraqesin një kërcënim serioz për Tokën, dhe asteroidi gjigant Apophis është njëri prej...
video

NASA: There is drinking water, oxygen and fuel for space rockets on the Moon

Xhepat e vegjël të akullit në Hënë mund të sigurojnë mjaftueshëm ujë të pijshëm, oksigjen dhe karburant për raketat kozmike, të mjaftueshme për të...

Italy invents coronavirus vaccine: 92.5% effective

  Shkencëtarët italianë kanë shpikur një tjetër vaksinë kundër koronavirusit, e cila ka një efektshmëri prej 92.5 për qind. Siç raportojnë mediat italiane, vaksina bëhet vetëm...

Squatters issue death threats to archaeologist who discovered oldest city in the Americas

Dan Collyns in Lima Illegal squatters have invaded the ruins of the oldest city in the Americas, and made death threats against Ruth Shady, the...

Was That a Dropped Call From ET?

Dennis Overbye Nobody believes it was ET phoning, but radio astronomers admit they do not have an explanation yet for a beam of radio waves...

Shooting stars beckon in the New Year this weekend. Here’s how to spot the fireballs of the Quadrantids meteor shower.

Morgan McFall-Johnsen After a harrowing 2020, we all deserve a heavenly spectacle to welcome the New Year. The Quadrantids meteor shower has just the right...

Astronaut Scott Kelly: How to survive a year in space

Paul Rincon - Science editor, BBC News website Astronaut Scott Kelly tells the BBC how he managed to live for a year on the International...

Giant Antarctic iceberg A68a is not done yet

Jonathan Amos - BBC Science Correspondent It might have suffered a big break-up this week, but the iceberg A68a is still carrying substantial bulk. The latest...

Trending Now