Socials

Old age pensions / How can Albanians living abroad benefit from a pension. Get...

  Emigrantët shqiptarë që jetojnë jashtë vendit, por që kanë punuar me kontribute në Shqipëri, mund të përfitojnë pension, edhe pse nuk i kanë plotësuar...

Withdrawal of passports / The Albanian Embassy in Greece explains to the citizens: Here...

Ambasada Shqiptare në Greqi ka sqaruar të gjithë qytetarët lidhur me tërheqjen e pasaportës biometrike nëpërmjet shërbimit postar. Përmes një njoftimi thuhet se aplikimet do...

American Lottery / Here are the new rules for applying for a “Green Card”,...

Ndërsa ëndrra amerikane për aplikantët e 2020 skadon më 30 shtator, programi i radhës nis në mesditën e 2 tetorit për 55 mijë persona...

Road Code Revised: Course from the beginning for “suicide bombers”, fines that increase and...

Kuvendi është duke shqyrtuar ndryshime të reja në Kodin Rrugore të Shqipërisë. Në draftin, i cili ka kaluar aktualisht për konsultim nga Ministria e...

Rama: We will increase salaries for teachers! Merit and reward system for the most...

Në prag të nisjes së vitit të ri shkollor kryeministri Rama premton rritje pagash për mësuesit dhe vendosjen e një sistemi merite me shpërblime...

The Greek Embassy in Tirana announces: The issuance of visas by the consulates is temporarily suspended, the passports will be returned to the applicants

The Greek Embassy in Tirana announces that due to the restrictive measures of COVID-19, the issuance of visas by the consulates in Albania has...

Earthquake collapses schools, Boçi: The government has no plan of measures for the transportation of children

Ish-deputeti demokrat Luçiano Boçi ishte në fshatin Kryevidh bashkia Rrogozhinë nga ku akuzoi kryeministrin Edi Rama për procesin e rindërtimit. Ai tha se Edi Rama...

Ranking of applicants in study programs by faculties at the University of Elbasan “Aleksandër Xhuvani”.

Renditja e aplikantëve në programet e studimit sipas fakulteteve në Universitetin e Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”. Për tu njohur me renditjen e fazës së parë ju...

What to do if a student or teacher comes out with a coronavirus? Shahini: Test the whole group and the class closes. Ready budget...

Në rast se një nxënës ose një mësues do të rezultojë pozitiv me COVID-19, atëherë i gjithë grupi do t’i nënshtrohet testit dhe do...

Important information for Albanian emigrants living in Greece

Ambasada e Shqipërisë në Greqi ka bërë një njoftim të rëndësishëm për emigrantët që jetojnë ne vendin fqinj nëpërmjet një informacioni që ka publikuar...

From the provision of disinfectants, water to the availability of the theater or sports palace, the Municipality of Elbasan ready for the start of...

Rreth 200 shkolla, kopshte e çerdhe të Bashkisë së Elbasanit po bëhen gati për fillimin e vitit të ri shkollor 2020-2021. Në një periudhë jo...

Trending Now