Top Ten

Toyota vehicles

10 giants that exist in our real life

A keni parë ndonjëherë një Hulk iranian? Një Herkul Persian? Këtu është Sajad Gharibi i cili peshon 155 kg. A e dini se sa gjigantë...

Most rarest children in the world

Njihuni me 6 fëmijët më të pazakontë në botë Këta fëmijë janë ndryshe nga kushdo që kemi parë ndonjëherë më parë. Disa prej tyre fitojnë...

The richest royal families in Europe

Mbretëresha e Anglisë mund të jetë më e njohura në të gjithë botën, por nuk është më e pasura në Europë. Më poshtë janë renditur...

Forbes announces the most powerful woman in the world for 2019

Kancelarja e Gjermanisë gjermane Angela Merkel është renditur edhe për këtë vit si gruaja më e fuqishme në botë nga “Forbes.” Kancelarja...

The 10 best cities in the world to live in if you’re a woman

Gratë kanë shumë angazhime dhe gjëra për të bërë gjatë ditës, por edhe plot elementë që i diferencojnë nga seksi i kundërt! Nga hendeku...

German farmers’ protest

On Saturday evening German farmers set up “warning bonfires” at hundreds of sites across the country in a continuation of protests against new environmental...

10 retirement lessons from a retired retirement pro

For the better part of 40 years, I spent a great deal of time helping thousands of workers prepare for retirement. We ran seminars...

Names of 49 people who died in the earthquake

Në Durrës 1. Amelia Lala 8 vjeç - Vila në Kënetë 2. Sahadete Lala 79 vjeç - Vila tek Këneta (Gjyshja dhe mbesa) 3. Griselda Lala- 22-vjeç...

107th Anniversary of Independence / Flag in earthquake ruins causing us suffering and tears

Shumë aktivitete ishin parashikuar nga qeveria dhe bashkitë, por ata janë anuluar për shkak të tragjedisë të ndodhur dy ditë më parë, e ndërsa...

10 great difficulties Albania has gone through

Mbi 30 persona humbën jetën, fati i shumë të tjerëve ende nuk dihet dhe qindra të tjerë janë plagosur nga tërmeti që goditi Shqipërinë...

German police are praying for thieves after the world’s largest robbery, 1 billion euros

Policia gjermane u ka bërë publikisht një lutje hajdutëve të cilët vodhën stoli me vlerë 1 miliardë dollarë nga një muze. Lutja ndaj hajdutëve...

Trending Now

Loading...