Ndryshime në Drejtorinë e Policisë së Elbasanit. Në krye të sektorit të krimeve është emëruar Faik Ruko.

Sokol Novaku, i cili mbante derimë tani këtë post, është transferuar në Gramsh, në të njëjtin pozicion, veçse në një qytet me të vogël.

Elbasani është një prej qyteteve më të goditura nga krimi i organizuar dhe përplasja mes bandave, ku vetëm në vitet e fundit janë vrarë disa persona e shumica e ngjarjeve kanë mbetur pa autorë.

Burime nga policia bënë me dije se ndryshimet kanë për synim përsosjen e punës në Drejtorinë e Policisë së Qarkut.

Changes in the Elbasan Police Directorate. Faik Ruko has been appointed head of the crime sector.

Sokol Novaku, who until now held this post, has been transferred to Gramsh, in the same position, but in a smaller town.

Elbasan is one of the cities most affected by organized crime and gang clashes, where only in recent years several people have been killed and most events have been left without perpetrators.

Sources from the police suggest that the changes are aimed at improving the work of the District Police Directorate.