Një tjetër oficer nga uniformat blu shuhet si pasojë e koronavirusit. Kryekomisari Bedri Dani nuk ka mundur që t’i mbijetojë sëmundjes. Lajmi bëhet i ditur nga Shoqata e Punonjësve të Policisë në Lirim.

POSTIMI

“Me dhimbje morëm lajmin për largimin përfundimtar nga kjo jetë të kolegut tonë, Kryekomisar Bedri Dani, si pasojë e këtij virusi vdekjeprurës që ka mbërthyer një botë të tërë.

Shprehim nderimet tona për gjithë kontributin e tij të vyer në shërbim të komunitetit dhe vendit në radhët e Policisë së Shtetit, në të gjitha nivelet deri në ato drejtuese.

I përcjellim ngushëllimet tona më të ndjera familjes, të afërmve, miqve dhe gjithë kolegëve Oficer. Le të lutemi që Kryekomisar Bedriu të prehet në paqe dhe të jetë e paharruar vepra dhe kontributi i tij!”

Another officer in blue uniforms dies as a result of coronavirus. Chief Commissioner Bedri Dani could not survive the illness. The news is announced by the Association of Released Police Officers.

posting

“With pain we received the news of the final departure from this life of our colleague, Chief Commissioner Bedri Dani, as a result of this deadly virus that has gripped an entire world.

We express our honors for all his valuable contribution in the service of the community and the country in the ranks of the State Police, at all levels up to the leadership.

We extend our deepest condolences to the family, relatives, friends and all Officer colleagues. Let us pray that Chief Commissioner Bedriu rests in peace and that his work and contribution are unforgettable! ”