Momenti kur Giorgio Chiellini tërhoqi Bukayo Sakan nga jaka është bërë një meme virale dhe tani është përjetësuar gjithashtu si një tatuazh në krahun e një tifozi italian.

Ishin minutat e fundit e kohës së rregullt në finalen e Euro 2020 në Wembley kur talenti anglez tentoi të kërcënonte portën e Italisë nga mesfusha.

Kapiteni i Italisë, Chiellini e dinte se çfarë mund të ndodhte po ta linte Sakan të kalonte, duke e ndaluar atë me një kapje nga jaka e fanellës.

Imazhi u kthye në një meme në situata të ndryshme, por ajo tani ka kaluar një hap më tutje.

Dikush ka bërë një tatuazh në krah Chiellinin që tërheq Sakan mbrapa që ai mos të arrijë trofeun e Kampionatit Evropian, i cili tashmë është zbukuruar me shirita jeshilë, të bardhë dhe të kuq.

The moment Giorgio Chiellini pulled Bukayo Sakan from the collar has become a viral meme and is now also perpetuated as a tattoo on the arm of an Italian fan.

It was the last minutes of regular time in the Euro 2020 final at Wembley when the English talent tried to threaten Italy’s goal from midfield.

Italy captain Chiellini knew what could happen if he let Sakan pass, stopping him with a grip from the shirt collar.

The image turned into a meme in various situations, but it has now gone one step further.

Someone has done a tattoo on Chiellini’s arm pulling Sakan back so that he does not reach the European Championship trophy, which is already decorated with green, white and red stripes.