Nuk është dashur asgjë më shumë veç një deklaratë nga presidenti kinez Xi Jinping, që ushtria amerikane të përvesh mëngët dhe të nis me parapërgatitjet e saj për luftë. Kujtojmë që pak ditë më parë, Xi Jinping u kërkoi ushtarëve të tij të përgatiten për luftë. Menjëherë pas kësaj, Amerika bëri një prezantim force si një mesazh të koduar për Kinën.

Në arenën e saj ajore të “Barksdale” në Luisiana, ushtria amerikane nxorri në pistë, flotën e avionëve të saj bombardues B-52. Në datën 14 tetor u fotografuan një grup prej 8 avionësh “Boeing Stratofortress”. Në të ashtuquajturën “Parada e Elefantëve” u panë që “bishat” ajrore u vendosën në resht njëri pas tjetrit në intervale kohore të vogla, teksa ngjallën idenë e një lufte të vërtetë. Pas shfaqjes që u krijua në Luisiana mësohet se avionët u ulën më pas në bazën tjetër ajrore të Dakotës së Veriut.

It took nothing more than a statement from Chinese President Xi Jinping for the US military to roll up its sleeves and start its preparations for war. Recall that a few days ago, Xi Jinping asked his soldiers to prepare for war. Shortly afterwards, America made a presentation of force as a coded message to China.

At its Barksdale air arena in Louisiana, the U.S. military launched its fleet of B-52 bombers. On October 14, a group of 8 Boeing Stratofortress aircraft were photographed. In the so-called “Elephant Parade” it was seen that the air “beasts” were placed in a row one after the other at short intervals, as they revived the idea of ​​a real war. After the show that was created in Louisiana it is learned that the planes then landed at the other North Dakota air base.