Javën që lamë pas, Luana Vjollca u shfaq në emisionin e saj e veshur si Jennifer Lopez, me rastin e festës së Halloween-it.

Ajo ishte veshur dhe ishte lyer njëlloj si këngëtarja me famë botërore.

Për këtë look, Luana shpenzoi plot 10,650 euro, përfshirë fustanin dhe këpucët.

Por duket se moderatorja ka tërhequr edhe vëmendjen e mediave të huaja, pasi një revistë në Azerbajxhan, i ka kushtuar një artikull.

Këtë e ka zbuluar vetë Luana, me anë të një postimi në Instastory.

“Magazine e cilit shtet është kjo dhe çfarë ka shkruar”,- shkroi ajo krahas fotos.

Revista në fjalë, ndër të tjera shkruan:

“Fotografia e modeles me një fustan jeshil ‘Versace’ tërhoqi vëmendjen e të gjithëve. Megjithatë, përpara Luanës, këngëtarja me famë boëtrore, Jennifer Lopez, e veshi për herë të parë fustanin ikonë ‘Versace’ në vitin 2000, për çmimet ‘Grammy’. Jennifer ndryshoi fustanin dhe u shfaq sërish pas 20 vitesh në sfilatën e ‘Milan Fashion Week’”.

Last week, Luana Vjollca appeared on her show dressed as Jennifer Lopez, on the occasion of Halloween.

She was dressed and dyed just like the world-famous singer.

For this look, Luana spent a full 10,650 euros, including the dress and shoes.

But it seems that the moderator has also attracted the attention of foreign media, as a magazine in Azerbaijan has dedicated an article to her.

This was revealed by Luana herself, through a post on Instastory.

“Which country’s magazine is this and what did it write,” she wrote next to the photo.

The magazine in question, among other things, writes:

“The photo of the model in a green ‘Versace’ dress caught everyone’s attention. However, before Luana, the world-famous singer Jennifer Lopez first wore the iconic ‘Versace’ dress in 2000, for the ‘Grammy’ awards. “Jennifer changed her dress and reappeared after 20 years at the ‘Milan Fashion Week’ show.”