Melisa e “Për’puthen” është përfshirë në një aksident rrugor në hyrje të Fushë Kosovës.

Automjeti i tipit “Volkswagen” i Melisës, është goditur nga pas nga një automjet të tjetër.

Ende nuk dihen shkaqet e aksidentit, ndërsa Melisa shihet e tronditur dhe e fokusuar në celular.

Gjithashtu, mbetet e paqartë se me ke ka qenë duke udhëtuar, por krahas saj ndodhet nje djalë dhe një femër.

Melisa of “Për’puthen” was involved in a car accident at the entrance of Fushë Kosovë.

Melissa’s “Volkswagen” type vehicle was hit from behind by another vehicle.

The causes of the accident are still unknown, while Melissa is seen shocked and focused on her mobile phone.

Also, it remains unclear that you have been traveling with me, but next to her there is a boy and a woman.