Qytetarët i vënë flakën godinës. Ky është motivi

Një godinë e braktisur ka marrë flakë në lagjen Karabash në qytetin e Vlorës.

Godina është kthyer në një strehë për personat që konsumojnë lëndw narkotike, banjë publike dhe vendgrumbullim mbeturinash.

Kjo është arsyeja përse mendohet se zjarri mund të jetë i qëllimshëm.

Godina është përshkruar pjesërrisht nga flakët deri në momentin që ka ardhur zjarrëfiksja e cila ka bërë të mundur shuarjen e flakëve pasi përreth ka banesa të tjera të cilat mund të rrezikoheshin.

An abandoned building caught fire in the Karabash neighborhood in the city of Vlora.

The building has been turned into a shelter for people consuming narcotics, public toilets and a landfill.

This is why it is thought that fire may be intentional.

The building was partially described by the flames until the moment when the fire brigade arrived which made it possible to extinguish the flames as there are other dwellings around which could be endangered.