Fotot që ju sjellim tregojnë atë se çfarë ndodh sot tek spitali Infektiv.

Qytetarë të grumbulluar që presin të dinë diçka më shumë për familjarët dhe mjeku i njohur dhe tashmë shumë i dashur për të gjithë Pëllumb Pipero që i pret jashtë gardhit rrethues.

Të shqetësuar dhe me qese ushqimesh në duar ata presin të marrin vesh diçka më shumë se çfarë ndodh brenda mureve të infektivit, pasi thonë se kishin më shumë se 36 orë që nuk kishin informacion.

Ndiqni fotot më poshtë:

The photos we bring you show what is happening today at the Infectious Diseases Hospital.

Crowded citizens waiting to know something more about the family and the well-known and already much-loved doctor Pëllumb Pipero waiting for them outside the perimeter fence.

Anxious and with bags of food in their hands they expect to hear something more than what is going on inside the walls of the infectious, as they say they had more than 36 hours without information.

Follow the photos below.