Një përleshje e ashpër mes emigrantëve ka ndodhur pasditen e djeshme në Kathiana të Akrotirit në Kretë, midis një grupi pakistanezësh dhe dy shqiptarëve, ku ende nuk dihen arsyet.

Një shqiptar 26-vjeçar i plagosur në këmbë ka përfundua në spital, dhe më pas është prangosur për hyrje të paligjshme në Greqi.

Ndërkohë të tjerët janë larguar, duke i shpëtuar arrestimit.

A fierce clash between immigrants took place yesterday afternoon in Kathiana, Akrotiri, Crete, between a group of Pakistanis and two Albanians, whose reasons are not yet known.

A 26-year-old Albanian man wounded in the leg has ended up in hospital, then handcuffed to illegal entry into Greece.

Others, meanwhile, have fled, escaping arrest.