Një sherr i madh në shesh ka shkaktuar panik midis të pranishmëve, në San Felice a Cancello, komuna e Kazertës.

Incidenti ka ndodhur mbrëmjen e së martës në sheshin Giovanni XXIII, ku disa shqiptarë u zunë me grushta me disa të rinj vendas. Sherri bëri që familjet e fëmijët që kishin dalë për të shijuar një mbrëmje të qetë në shesh të largoheshin me shpejtësi në panik.

Nuk është hera e parë që verifikohen episode dhune në San Felice a Cancello, përkundrazi.

Shumë herë, qytetarë shqiptarë dhe vendas bëhen protagonistë zënkash, sidomos pasi kanë pirë ndonjë gotë më tepër.

Problemi është denoncuar shpesh nga qytetarët, por nuk ka pasur asnjëherë zgjidhje.

A large quarrel in the square has caused panic among those present, in San Felice a Cancello, Caserta municipality.

The incident happened on Tuesday evening in Giovanni XXIII square, where some Albanians were punched with some local youth. The quarrel caused families and children who had come out to enjoy a quiet evening in the square to leave quickly in panic.

It is not the first time that episodes of violence have been verified in San Felice a Cancello, on the contrary.

Many times, Albanian and local citizens become protagonists of quarrels, especially after drinking a glass more.

The problem has often been denounced by citizens, but there has never been a solution.