Të shtëna me armë zjarri raportohen në Korçë këtë mëngjes Krishtlindjes. Ngjarja kanë ndodhur në lagjen nr. 17 të qytetit.

Mësohet se një person ka qëlluar në ajër dhe është larguar. Burime nga policia bëjnë të ditur se shkak ka qenë një konflikt i çastit midis dy personave ku njëri ka qëlluar në ajër dhe më pas është larguar.

Fatmirësisht nga të shtënat nuk ka të lënduar. Ndërkaq, policia e cila ndodhet në vendngjarje ka identifikuar dhe shpallur në kërkim autorin.

Kanë qenë banorët ata të cilët kanë lajmëruar menjëherë policinë, ndërsa janë frikësuar. Në vendin e ngjarjes janë gjetur 5 gëzhoja. Mësohet se personi që është identifikuar është emër i njohur për policinë.

Gunshots were reported in Korca this Christmas morning. The events took place in neighborhood no. 17 of the city.

It is learned that a person was shot in the air and fled. Sources from the police say that the cause was an instant conflict between two people where one shot in the air and then left.

Thankfully no one was injured in the shooting. Meanwhile, the police who are at the scene have identified and declared the perpetrator wanted.

It was the residents who immediately called the police, while they were scared. 5 cartridges were found at the scene. It is learned that the person who has been identified is a well-known name to the police.