Një pèrleshje me mjete të ftohta ka ndodhur mes disa të rinjve në Tiranë, ku dy persona janë plágosur dhe janë dërguar në spital për ndihmë mjekësore.

Burime bëjnë me dije se ngjarja ka ndodhur në zonën e Saukut të Vjetër, ku janë kònfliktuar me sende te forta, dy vëllezër me dy persona te tjerë, për motive të dobëta, teksa kanë qenë duke qarkulluar me makinë.

Si pasojë janë dèmtuar me sende të forta I.S dhe E.S, binjakë 32 vjeç, të cilët ndodhen në spital për ndihmë mjeksore. Ndërkohë autorët janë larguar nga vendngjarja dhe vijon puna për identifikimin dhe kapjen e tyre. Nuk ka ende një njoftim zyrtar nga ana e pòlicisë për ngjarjen në fjalë.

Njoftimi i pòlicisë: Me datë 02.06.2020, rreth ores 08:30, në Sauk të Vjetër, për motive të dobëta janë kònfliktuar me sende te forta, dy vellezërit I.S dhe E.S., binjakë 32 vjeç, me dy persona të tjerë ende të paidentifikuar, ku si pasoje e kònfliktit jane dèmtuar me sende te forta dy vellezërit, të cilët ndodhen në spital për të marrë ndihmë mjeksore. Me ardhjen e sherbimeve të Pòlicisë, personat janë larguar nga vendi i ngjarjes. Vijon puna për identifikimin dhe kapjen e autorëve, si edhe sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

A fight with cold tools took place between some young people in Tirana, where two people were injured and taken to hospital for medical assistance.

Sources suggest that the incident took place in the area of ​​Sauku i Vjetër, where two brothers and two other people, with weak motives, were involved in the fight, while they were driving.

As a result, I.S and E.S, 32-year-old twins, who are in the hospital for medical assistance, were injured. Meanwhile, the perpetrators have left the scene and work is underway to identify and apprehend them. There is still no official announcement from the police about the event in question.

Announcement of the police: On 02.06.2020, around 08:30, in Sauk i Vjetër, for weak motives, two brothers, IS and ES, 32-year-old twins, with two other unidentified persons, were involved in the case. , where as a result of the conflict, the two brothers, who are in the hospital to receive medical assistance, were damaged with solid objects. With the arrival of Pòlici’s services, the persons left the scene. Work continues to identify and apprehend the perpetrators, as well as to clarify the circumstances of the event.