Një dhùnë barbare është shënuar sot në stadiumin e qytetit të Pukës “Ismail Xhemali” mes vendasve dhe Egantias, që u mbyll me barazim 1-1. Persona të paidentifikuar kanë gòditur futbollistët Rrogozhinas, duke i shpëtuar mbulimit të policisë së Pukës dhe ka lojtarë të gjákosur.

Tashmë lojtarët janë izoluar brenda dhomave të zhveshjes që të mbërrijnë Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë për t’i nxjerrë nga stadiumi dhe për t’i shoqëruar rrugës, që të mos kenë pròbleme.

Rezultati i ndeshjes 1-1 mund të bëjë që pukjanët të bien në Kategorinë e Dytë.

A barbaric fight was recorded today in the stadium of the city of Puka “Ismail Xhemali” between the locals and Egantias, which ended in a 1-1 draw. Unidentified persons have beaten the Rrogozhina footballers, escaping the coverage of the Puka police and there are bloodthirsty players.

The players are now isolated inside the locker rooms so that the Rapid Intervention Forces can arrive to take them out of the stadium and escort them to the road, so that they do not have any problems.

The result of the 1-1 match could make the Pukjans fall into the Second Category.