Ish-gruaja e yllit të “Baywatch”, Jeremy Jackson u pa së fundmi duke jetuar në rrugët e Venecia Beach, pasi u zhduk nga syri i publikut dy vjet më parë.

Loni Willison, dikur një yll, sot shihet duke mbledhur mbeturina dhe e shkatërruar plotësisht.

Ish-modelja 37-vjeçare e fitnesit, e cila ka qenë e pastrehë që prej vitit 2016, ka shfaqur probleme serioze më shëndetin mendor.

Ajo u fotografua së fundmi teksa shtynte një karrocë me sendet e saj të vjetra. Willison i tha “The Sun” se ajo po ja del mirë dhe se nuk kishte pasur asnjë kontakt me Jeremy Jackson në vitet e fundit.

“Nuk kam marrë asnjë telefonatë. Kam gjetur ushqim dhe një vend për të fjetur. Kam ushqim në kosha dhe afër dyqaneve”, rrëfeu ajo.

 

Baywatch star’s ex-wife Jeremy Jackson was last seen living on the streets of Venice Beach after disappearing from the public eye two years ago.

Loni Willison, once a star, is seen today collecting garbage and completely destroyed.

The 37-year-old former fitness model, who has been homeless since 2016, has shown serious mental health problems.

She was recently photographed pushing a cart with her old belongings. Willison told The Sun that she was doing well and had had no contact with Jeremy Jackson in recent years.

“I have not received any calls. I found food and a place to sleep. “I have food in baskets and near shops,” she confessed.