Pamjet e mëposhtme janë të pazakonta, ndërsa ngjarja ka ndodhur në Brazil. Një makinë e cila po lëvizte në korsinë kryesore të rrugës, ka përplasur një motorçikliste e cila i ka dalë përpara teksa kjo e fundit ka fluturuar disa metra në ajër duke përfunduar në një pusetë të hapur.

Drejtueja është nxjerrë e gjallë prej aty por janë dashur disa minuta pasi ka qenë tepër e vështirë për personat që kanë ndaluar në vendin e ngjarjes, përfshirë edhe drejtuesin e mjetit që u përfshi në aksident.

Pamjet tregojnë vajzën që drejtonte motorin e cila pas përplasjes bën disa rrotullime në asfalt dhe më pas përfundon në një gropë në anë të rrugës që ishte e hapur dhe shërbente për kanalizime.

The following images are unusual while the event took place in Brazil. A car which was moving in the main lane of the road, collided with a motorcyclist who came in front of him as the latter flew a few meters in the air ending up in an open well.

The driver was rescued alive from there but it took several minutes as it was extremely difficult for the persons who stopped at the scene, including the driver of the vehicle that was involved in the accident.

The images show the girl driving the engine which after the collision makes a few turns on the asphalt and then ends up in a pit on the side of the road that was open and served for sewers.