Policia italiane ka arrestuar një 52-vjeçar shqiptar, me iniciale G.V, i cili kërcënoi me vrasje ish-gruan e tij.

Ngjarja ka ndodhur në Padova dhe sipas mediave italiane, burri kishte shkuar në banesën e ish-gruas duke i thënë “zbrit poshtë do të të vras”.

Pas arrestimit, policia i gjeti shqiptarit tre mjete prerëse dhe një palë gërshërë.

Shqiptari u arrestua të shtunën përpara banesës së ish-gruas, e cila prej më shumë se një viti ishte strehuar aty pas dhunës sistematike të bashkëshortit.

Italian police have arrested a 52-year-old Albanian, with the initials G.V, who threatened to kill his ex-wife.

The incident took place in Padua and according to Italian media, the man had gone to the ex-wife’s apartment saying “come down and I will kill you”.

After the arrest, the police found the Albanian with three cutting tools and a pair of scissors.

The Albanian was arrested on Saturday in front of the apartment of the ex-wife, who had been sheltered there for more than a year after the systematic violence of her husband.