Disa të rinj në qytetin e Kukësit kanë bërë një shpikje të re për të bërë lundrim në det. Ata kanë marrë disa bidona dhe i kanë lidhur tek një makinë, të cilës i kanë hequr gomat dhe i kanë vendosur disa bidona që të ketë nivel në ujë.

Ndërsa në pjesën e mbrapme i kanë vënë një motor për ta bërë më të thjeshtë lundrimin. Në pamjet që janë shpërndarë në rrjete sociale dëgjohen duke thënë: “Hajde Kukësi, gati për Angli”.

Video ka rënë edhe në syrin e aktorit të humorit Bes Kallaku që ka komentuar disa emoji duke qeshur ndërsa në komente i thonë “hajde loku, edhe 1 se u mbush”.

Some young people in the city of Kukes have made a new invention to go sailing. They took some cans and tied them to a car, which they removed the tires and placed some cans so that there was a level in the water.

While in the back they have put a motor to make navigation easier. In the images that have been distributed on social networks, they are heard saying: “Come on, Kukësi, ready for England”.

The video has also caught the eye of comedian Bes Kallaku who has commented on some emojis laughing while in the comments they say “come on loku, even 1 is full”.